Det är något magiskt som händer i Bohuslän under året.

Här är natur och miljöer utomhus lika viktiga som konferenslokaler och man känner direkt den positiva effekten av en teambuilding-övning ute i naturen, en härlig skridskotur eller ett iskallt dopp i sjön.
Om du önskar en aktivitets- och energifylld konferens ska du inte tveka. Efteråt kommer du att förstå varför Bohuslän och Tingvall är så speciella på vintern.

Hos oss bor ni naturligt, äter ekologiskt och konfererar lugnt, tyst och fokuserad.
På aktivitetsmenyn finns det en rad av kul teambuildingövningar som lockar fram kreativt tänkande och utvecklar samarbetsförmågan.
Våra konferenser äger rum i en hälsosam ekologisk miljö.
Vår restaurang är i symbios med Tingvalls övriga verksamheter.
Vi strävar efter att följa årstiderna i vår matlagning och vi använder gärna lokala och ekologiska varor, inte minst från vår egen trädgård.
Vi har ett bra utbildat team som står för ett kvalificerat aktivets och team bildnings program. Våra aktiviteter och övningar utvecklar deltagarnas samarbetsförmåga, ger liv åt samarbete och kreativt tänkande, tillit och ger hälsosam fysisk aktivitet. En perfekt kick off, för att komma närmare varandra i gruppen.
Vill du träffa oss innan så kommer vi självklart till Er för att i lugn och ro gå igenom er grupps unika sammansättning och förväntningar.

Kontakta oss så startar vi dialogen.
klassisk och modern inspererad konferenser

6 olika Aktiviteter

skridssko
kanot
vandring
bouldering
havskajak
team-building

Impressions :


MiNTO   vägarna in i Naturen

kajak och kanot paddling, bergsklättring, skridskoåkning, bouldering, cykling, vandring, "isbitna" "äventyr to go" äventyr och aktivitet i svensk natur

Social Media

Contact

45751, Bullaren
0046 (0)525 40120
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.