Wildlife Tour

The Bikers Walk - Spännande turer i vildmarken!      

Bullaren och naturskyddsområdet Kynnefjäll: här väntar otroligt vackra landskap och en spännande vildmark på dig – ett perfekt naturområde för många spännande äventyr. Lugnt och stilla glider du fram på kristallklara sjöar, upptäcker trakten på cykel längs med kurvrika små skogsvägar eller till fots genom skogen eller över fantastiska högplatåer.
Vi har sammanställt spännande rundturer. För att du ska kunna njuta av den härliga naturen helt avspänt har vi endast lätt packning med oss. Och mathållningen är ordnad, så att du i lugn och ro kan njuta av dina äventyr ute i naturen.

3wild2016

BIKERS WALK

3 övernattningar, två cykeldagar och en vandringsdag

Dag 1. Ankomst till Tingvall.

Dag 2. En omväxlande cykeltur längs med Södra Bullaresjön och på slingrande grusvägar upp på Kynnefjäll till Wauglen. Ankomst någon gång på eftermiddagen. På kvällen blir det genomgång, information och vandringstips.

Dag 3. En naturskön och spännande vandring på markerade skogsstigar längs med sjöar och vattendrag. Vandringen kan varieras mellan 20-25 km. Ankomst Wauglen sen eftermiddag kväll och där väntar vedeldad bastu och glödande grill.

Dag 4. Nu går cykelturen tillbaks till Tingvall men en annan sträckning uppe på Kynnefjäll och kortare bit längs med Norra Bullaresjöarna och ankomst till Tingvall eftermiddag/kväll och därefter avslut.

2traum2015

Info

Första övernattningen sker hos oss i Tingvall, två övernattningar på Wauglen Vildmarkscamp, som mer liknas en liten fjällstation. Här väntar ett vedeldat bastubad, dopp i baddammen och något gott att grilla. Boendet sker här med sjölvhushåll i bekväma tvåbäddsstugor. Här ingår också frukost, lunch- och grillpaket beroende på antal övernattningar.

Detta ingår

Övernattning på Tingvall och Wauglen, mat och måltider dito, cykelhyra inkl ev. transporter, ev. transport av packning m.m., kartor, försäkringar.

Pris från: 2 580:-         ...tilbacka

4wild2016

 

MiNTO   vägarna in i Naturen

kajak och kanot paddling, bergsklättring, skridskoåkning, bouldering, cykling, vandring, "isbitna" "äventyr to go" äventyr och aktivitet i svensk natur

Social Media

Contact

45751, Bullaren
0046 (0)525 40120
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.